Booking

Du kan booke foredraget her.

Varighed er mellem 60-90 minutter.

Du er også velkommen til at ringe 

på +45 20 10 12 30

Reflekter over din fremtid

Allerede før vi fylder 50 år, er det naturligt at reflektere og mærke at prioriteterne ændre sig, det man kunne og ville engang ikke helt er det sammen mere. Det er både naturlig og nødvendigt at kigge på og genopfinde sig selv, reset’te sine forventninger til præstation og søge aktiviteter, som tillader en at sætte mere akkumuleret viden og visdom i spil, som vi har fået med alderen.


Foredraget her er en gennemgang af, hvordan og med hvilke øjne, man kan kigge på sig selv, sine færdigheder, sine erfaringer – og se dem i et nyt lys. Hvor tager man fat? Hvordan sætter man sig selv i spil på ny?


Som ung har man en stor kapacitet for innovation fra scratch, en stor arbejdshukommelse, kan analysere og huske enorme mængder information meget hurtigt. Man har været dygtig, måske et talent. Alt har handlet om at vinde, præstere, avancere. Omkring de 50 år oplever man typisk, at det går lidt langsommere med at vinde. Der er andre – og de er lidt hurtigere. Til gengæld kan man her profitere af akkumuleret læring og erfaring. Man kigger indad i stedet for ud. Man skifter fokus fra egen navle til virksomhedens, kollegernes og ledelsens agenda.


Foredraget kan være en blanding af af oplæg, diskussion og delen i mindre grupper.

 

Min baggrund og erfaring

Debattør, forfatter, foredragsholder og meget mere med fokus på diversitet. Har en omfattende ledererfaring, både som CEO, projektleder og selvstændig og har oplevet styrken ved diversitetsledelse i praksis – ikke alene kønsdiversitet, men også i uddannelse, alder, religion og seksuel orientering. 

 

Seneste har jeg været medstifter Perspektiv på Alder, som arbejdede for at ændre mind-set på alder. Det længere liv får konsekvenser for den måde, vi ser på os selv, på de virksomheder, vi arbejder for og for det samfund, vi lever i.

 

Jeg har holdt en del foredrag om faciliteret workshops om emnet, skrevet i avisen i flere omgange samt er aktiv på LinkedIn i dabatten om alder. Jeg er foruden leder også coach, facilitator og mentor.