Idéudvikling

Det er svært at udvikle alene. Man kan sidde der med et stykke papir. Roterer, rejser sig, laver noget andet. Udvikling er mest frugtbart i dialog. Og i en struktureret proces. En ping pong. En der skriver ned. Man læser oplægget næste dag. Efter nogen dage mødes man igen. Og arbejder videre med oplægget, konceptet, konferencen eller hvad det nu måtte være. 

 

I sin tid når vi skulle åbne en ny restaurant, samlede jeg et hold af inspirerende, nysgerrige og vidt forskellige folk til en aften, hvor vi sparkede bold om mulige koncepter. Jeg gik altid beriget hjem. 

 

Mangler du energi og input for at komme videre? Er du løbet tør for ideer? Skal de mange bolde i luften samles til en bæredygtigt eksekveren? Det kan være du sidder alene med din egen virksomhed. Har fornemmelse af at køre i ring og følelsen af, at du ikke rokker sig ud af stedet. Eller man kan blive så ovenud lykkelig over sin egen fortræffelighed. I begge tilfælde er det frugtbart at tage temperaturen på sit produkt, ydelse eller idé – og få konstruktiv feedback og nye perspektiver. Udelukkende med det mål at bringe dig og ideen videre.  

Naturligvist i et fortroligt rum. 

 

Jeg arbejder både i fysiske møder og online.