Foredrag

Alderen er aflyst

I de sidste 150 år har vi været vidner til den største menneskelige præstation. Vi lever godt 30 længere – og disse ekstra år med bedre helbred end tidligere generationer. Og med større lykkefølelse.

Ledelse af et team

Foredraget er en personlig historie om udvikling af unge passionerede til gode ledere. Hver enkelt medarbejder fik indsigt i sig selv. Det gav dem motivation og forståelse for, hvordan de spillede hele teamet bedre. De udviklede nye færdigheder.
De modnedes og voksede side om side med restauranternes serviceniveau, omdømme og økonomi.

Reflekter over din fremtid

Allerede før vi fylder 50 år, er det naturligt at reflektere og mærke at prioriteterne ændre sig, det man kunne og ville engang ikke helt er det sammen mere. Det er både naturlig og nødvendigt at kigge på og genopfinde sig selv, reset’te sine forventninger til præstation og søge aktiviteter, som tillader en at sætte mere akkumuleret viden og visdom i spil, som vi har fået med alderen.

Ledelse af aldersdiversitet

Vi bliver meget ældre. I dag har vi 6 generationer i samfundet – 4-5 på arbejdsmarkedet. Medarbejdere varierer over forskellige aldre, livsfaser – og vil arbejde længere tid. Vi kender til diversitet ift. køn, national herkomst og religiøs overbevisning og sexuel orientering – men hvad med alder. Det gælder os alle. Vi bliver alle ældre. Her er ikke tale om en minoritet.