Booking

Du kan booke foredraget her.

Varighed er mellem 60-90 minutter.

Du er også velkommen til at ringe 

på +45 20 10 12 30

Alderen er aflyst

 1. I de sidste 150 år har vi været vidner til den største menneskelige præstation. Vi lever godt 30 længere – og disse ekstra år med bedre helbred end tidligere generationer. Og med større lykkefølelse. 

   

  Foredraget giver opsigtsvækkende indsigt i demografiens udviking og den betydning, det har for opfattelsen af arbejde. Med alderen udvikler vi evner og erfaring, som giver udfordringer og muligheder. På trods af forskelligheder måles og vejes de fleste efter deres kronologiske alder. Sandsynligheden for at blive ansat falder betragteligt med alderen.

   

  Samtidig giver vi for første gang nogenside arbejdet en lille kold skulder – og vi ser de første tegn på individuelle rejser gennem arbejdslivet. Man lever i dag livet i livsfaser – og organisationer udvikler livsfasepolitikker for at kunne rekruttere og fastholde medarbejdere. 

   

   

  Der er en konventionel tendens til at sidestille det at leve længere med at være ældre i længere tid. Imidlertid er det omvendt. Vi forbliver yngre længere. Ikke desto mindre hersker fordomme overfor 50+. Det på trods af det vækstende forbrugermarked, den større politiske vælgerskare og en medarbejdergruppe med udviklingspotentiale. 

   

   

  Den demografiske udvikling får – og har allerede – betydning for hver enkelt af os, for vores arbejdsplads og for vores samfund. F.eks for pensionen – der er ikke mulighed for at samfundet kan betale pension som hidtil for så mange flere i så mange flere år.

   

  Foredraget kan profileres til jer og være en blanding af af oplæg, diskussion og delen i mindre grupper.muligheder

Min baggrund og erfaring

 

Debattør, forfatter, foredragsholder og meget mere med fokus på diversitet. Har en omfattende ledererfaring, både som CEO, projektleder og selvstændig og har oplevet styrken ved diversitetsledelse i praksis – ikke alene kønsdiversitet, men også i uddannelse, alder, religion og seksuel orientering. 

 

Seneste har jeg været medstifter Perspektiv på Alder, som arbejdede for at ændre mind-set på alder. Det længere liv får konsekvenser for den måde, vi ser på os selv, på de virksomheder, vi arbejder for og for det samfund, vi lever i.

 

Jeg har holdt en del foredrag om faciliteret workshops om emnet, skrevet i avisen i flere omgange samt er aktiv på LinkedIn i dabatten om alder. Jeg er foruden leder også coach, facilitator og mentor.

Varighed: 60-90 minutter.