Velkommen til min verden

 1. Jeg glæder mig til at møde dig.
 2. Jeg glæder mig til at udvikle med dig og sætte ting i søen. 

 1. Som ung kvinde var jeg en tomboy – en modig drengepige, der tog alle udfordringer i stiv arm med nysgerrighed og tro på, at alt nok skulle gå. Jeg dyrkede gymnastik på landsholdsplan og efter studentereksamen, højskoleophold og rejsen ud i verden blev jeg chef for Peder Oxe Vinkælder. Jeg vidste ikke, hvad ledelse betød, men viste en eller anden form for evner, kom i direktionen af virksomheden, som havde en række restauranter.  Det blev mit første skridt i en ledelseskarriere, som skulle vare indtil nu.


  Jeg læste SPRØK på CBS og havde et par år ved universiteter i Frankrig og USA. Jeg blev Cand. Merc. Int med kandidatafhandling i Teaterledelse. Kørte tværs over det nordamerikanske kontinent, dansede salsa i Venezuela og elsker stadig mellemøstens dufte. Har rejst i flere måneder i Sydøstasien med mine dengang små drenge og startet og drevet et kakaoprojekt i Bolivia. Siden er jeg blevet coach.

   

  Jeg har arbejdet som adm. direktør i restaurationsbranchen hos Bojesen, hvor jeg søgte og fik muligheden for at drive restaurant i på Louisiana, i Operaen, i Tårnet på Christiansborg, på Montmartre og i Experimentarium. Meget glad var jeg for mine 120 passionerede faglærte medarbejdere, som jeg gjorde en del ud af gøre til dygtige ledere. Lige så glad var jeg for de rigtig mange part-time studerende, der arbejdede som tjenere i restauranterne og ved konferencer og fester på Axelborg. 

   

  Har været direktør i EGN Netværk Danmark med ansvar for alle ledelse og HR netværk fordelt over hele Danmark. Her fik jeg et fantastisk team af dygtige og erfarne akademikere og ledere, der faciliterende netværk kyndigt med baggrund i deres lange erfaring med mennesker og forretning.


  Sidst er jeg iværksætter og medstifter af Perspektiv på Alder, som er en interesseorgansation med målet at ændre mind-set omkring alder og at det længere liv må blive en vækstmotor fremfor en ældrebyrde. 

   

  Jeg har tre skønne drenge, haft flere hunde og mænd og navigeret i sammenbragte familier med ekskoner og mange børn. Oplevelser, beslutninger og overvejelser har formet og udviklet mig. Livet har givet mig glæder og udfordringer, og jeg er i dag udstyret mig med erfaring, empati og en fornemmelse for, hvad der er vigtigt og rigtigt. Intuition tør jeg nu læne mig op ad.