Booking

Du kan booke foredraget her.

Varighed er mellem 60-90 minutter.

Du er også velkommen til at ringe 

på +45 20 10 12 30

Undervisning i teamledelse på DJMX

Ledelse af passionerede teams

Foredraget er en personlig historie om udvikling af unge passionerede til gode ledere. Hver enkelt medarbejder fik indsigt i sig selv. Det gav dem motivation og forståelse for, hvordan de spillede hele teamet bedre. De udviklede nye færdigheder. 

De modnedes og voksede side om side med restauranternes serviceniveau, omdømme og økonomi.


Som eneste akademiker i toneangiven restaurantionsvirksomheder, var jeg den der tænkte anderledes og var skolet akademisk. Jeg elskede mine medarbejderes passion og faglighed. Den måde, hvorpå de forædlede og forfinede deres gastronomi og service, fortalte om deres ambition, deres omhyggelighed og konstante lyst til at udvikle sig og blive bedre. 


De arbejdede i teams, hvor kreativitet, sanselighed og hårdt arbejde foregik i strukturerede rammer og under pres, når restauranterne fyldtes med forventningsfulde og krævende gæster. Chefer her havde de brug for andre færdigheder, end gastronomiske – ledelse, økonomi og kommunikation. 


Det her foredrag handler om ledelse af teams, og hvordan hver enkelt medlem af teamet kom til at kende sig selv og sin betydning for teamet. 

Foredraget er en blanding af af oplæg, diskussion og delen i mindre grupper.

 

Min baggrund og erfaring

Jeg har været direktør i en restaurationbranchens toneangivne virksomheder. Sidenhen i Danmarks største netværksvirksomhed. Her har en stor del af min ledelse foregået i teams. Teams som arbejder under tidspres, med passion og betydelige ambitioner. Jeg har erfaring med teams af forskellighedere og divaer. Har udviklet teams med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, aldre, køn, etniciteter og sexuelle overbevisninger. Det gav kun fordele at arbejde med social kapital og empowerment.


I dag er jeg debattør, forfatter, foredragsholder og meget mere med fokus på diversitet. Har en omfattende ledererfaring, både som CEO, projektleder og selvstændig og har oplevet styrken ved diversitetsledelse i praksis – ikke alene kønsdiversitet, men også i uddannelse, alder, religion og seksuel orientering. 

 

Seneste har jeg været medstifter Perspektiv på Alder, som arbejdede for at ændre mind-set på alder. Det længere liv får konsekvenser for den måde, vi ser på os selv, på de virksomheder, vi arbejder for og for det samfund, vi lever i.

 

Jeg har holdt en del foredrag om faciliteret workshops om emnet, skrevet i avisen i flere omgange samt er aktiv på LinkedIn i dabatten om alder. Jeg er foruden leder også coach, facilitator og mentor.

 

Varighed: 60-90 minutter